Stort FORÆLDREMØDE ONSDAG D. 19.06.24 kl. 18.30-20.00 I BIRKEHUSET ved TIRSTRUP HALLEN

TB-Gaming er en ny E-sports linje under Tirstrup-Balle IF og vi kan med støtte fra DGI & Power Grenå åbne for vores nye linje til september 2024.

E-sport for børn, unge og voksne i Tirstrup-Balle IF

I TBIF arbejder vi for nuværende hårdt på, at få oprettet en E-sports linje og vi er allerede godt på vej og forventer at vi kan slå dørene op for dette i efteråret 2024.

I TBIF arbejder vi målrettet på, at alle skal have mulighed for at kunne deltage i et sundt fællesskab med andre.

Vores vision med en E-sports afdeling er, at vi i TBIF kan give et foreningstilbud til børn, unge og voksne der ikke interesserer sig for de mere udbredte idrætsforeningsaktiviteter som bla. fodbold, badminton og gymnastik.

Noget af det vi vil tilbyde, der er plads til nye ideer og tanker og derfor har vi brug for input fra dig!:

Øvelser og bevægelse

Under træning vil der typisk være indlagt enten korte fysiske øvelser eller en aktiv pause, så vi ligeledes får bevæget kroppen, det forventes at alle deltager, herudover stilles der store krav om, at tale ordentligt til hinanden og hjælpe hinanden til at blive bedre – alle har været nybegyndere en gang og alle kan lave fejl – men vi hjælpes ad med at lære af fejlene og blive bedre sammen!

Træningen varierer efter instruktørernes ideer, men kan være alt fra strategi, bevægelsesøvelser, crosshair placement, kamp mv.

JUNIOR GAMING og SOCIAL GAMING:

Et koncept hvor børn og unge kan komme ned og spille sammen med hinanden og samtidig være sociale, men selve træningen er meget fri. Her kan de yngste deltagere spille Minecraft, Roblox, FIFA og Friv. De ældre deltagere kan spille Fortnite, CS go, FIFA og andre aktuelle spil. Men primært lærer deltagerne de sociale rammer og acceptabel adfærd online – imens de hygger sig.

SOCIAL GAMING Old boys/Girls

Et rum for aldersgruppen 18-99 hvor man kan komme ned og spille sammen med hinanden og samtidig være social. Dette medlemskab kombineres med en fysisk aktivitet, dette kunne være styrke træning, fodbold, Gelblast, en fælles løbe tur osv osv.

Hvis du vil vide mere må i meget gerne kontakte en af os fra bestyrelsen:

Mikael, 22440487

Jesper, 42921558

Rasmus, 42186667