TBIF – Fodbold, hvor kammeratskab og sammenhold er de centrale værdier!

Vi har i sommeren 2023 indgået et samarbejde med DBU hvor vi arbejder målrettet sammen med dem på, at blive DBU Børneklub for u12 og ned.

” DBU Børneklub er for de klubber, som ønsker at gøre noget særligt ud af børnefodbolden i klubben, og som derfor ønsker at samarbejde med DBU om at løfte børnemiljøet i deres klub. Når man indgår i et samarbejde, så kan klubben selvfølgelig stille nogle krav til lokalunionen i forhold til den hjælp, sparring og vejledning, man ønsker at modtage, ligesom vi som forbund kan stille en række fokuspunkter eller kriterier op, som klubben – sammen med DBU Børneklubrådgiveren – kan arbejde hen imod at leve op til.” www.dbu.dk 

Hvad betyder det så?

Vi får i TBIF uddannet en børneudviklingstræner, der bliver primusmotor i samarbejde med DBU, at videreudvikle børnefodbolden i TBIF. Dertil vil vores kommende børneudviklingstræner fungere som sparring til vores trænere så vi sikrer fodbolden i TBIF lever op til klubbens værdier og børnesyn.

Fodbold for alle aldersgrupper i TBIF!

I TBIF har vi nogle rigtig gode fodboldfaciliteter, da vi har et godt samarbejde med den lokale folkeskole og idrætsefterskole.

Kunstbane

Kunstbane sikrer os, at vi i TBIF kan tilbyde træne udendørs hele året, hvilket ungdoms- og seniorer hold kan drage nytte af, både ift. træning men også ift. kampe hele året.

Græsbaner

Vores fodboldtræning er delt op på 2 matrikler. Vi træner på sportspladsen ved Rosmusskole en gang ugentlig. Dette er med til at sprede TBIF’s idrætsaktiviteter ud i nærområdet hvilket kommer vores medlemmer og området til gode. Dertil træner vi, og spiller hjemmekampe, på boldbanerne bag ved Hallen i Tirstrup.  

Indendørsfodbold

Fra uge 43 og frem mod april året efter tilbyder TBIF også indendørs fodbold. Vi har en rigtig fin indendørsbane i Tirstrup Hallen, hvor vi i år allerede åbner op for træning for U7 og ned, U11, U12 og hygge seniorbold.

Tumling fodbold – For drenge & piger i alderen 4-6 år

Vi arbejder på at starte et hold for drenge og piger i alderen 4-6 år, som vil komme til at hedde ”Tumling fodbold”. Her vil vores trænere hver tirsdag kl. 17.00-17.45 lave et sjovt og lærerigt miljø omkring fodbold. Der er på dette hold fokus på leg og de grundlæggende elementer i fodboldens verden hvor det at håndtere og blive fortrolig med en bold er omdrejningspunktet. Vi deler nogle gange holdet op så børnene både træner med nogen på egen alder og yngre/ældre.

Vores fodboldtrænere står for at tilrettelægge træningen, men vi inddrager nogle af jer forældre til at hjælpe os. Dette vil typisk være at forældre er med til at styre lege elementet.

Har du lyst til at prøve vores nye Tumling fodbold, er du velkommen til at komme forbi, sammen med din mor eller far, på sportspladsen ved Rosmus Skole hver tirsdag hvor vi træner fra kl. 17.00-17.45. Der er mulighed for 3 prøve træninger inden der skal betales kontingent, så kom og vær med. Det koster 350 kr for en udendørs sæson og det er ikke et krav at have fodboldstøvler og andet udstyr. Til September/oktober er der mulighed for at gå til indendørsfodbold i Tirstrup Hallen.

U7 – Blandet hold

Vi har et hold for børn fra 0 klasse og ned i Børnehave alderen, hvor vores trænere hver laver et sjovt og lærerigt miljø omkring fodbold. Der er på dette hold fokus på de grundlæggende elementer i fodboldens verden hvor det at håndtere og blive fortrolig med en bold er omdrejningspunktet. Vi træner i forårs & efterårs sæsonen udendørs tirsdag kl. 17.00-18.00 og fra uge 43 er der træning indendørs torsdage kl. 16.30-17.30.

U11 – Drenge (årgang 2013)

Vores U11 hold er et turneringshold hvor der er mulighed for at komme ud med sine holdkammerater og spille kamp. Der er plads til nye kammerater på holdet så kom forbi til en træning og se om det er noget for dit barn. Vi træner i forårs & efterårs sæsonen udendørs Tirsdag & Torsdag kl. 17.00-18.00 og fra uge 43 er der træning indendørs Torsdage kl. 17.30-18.30.

U12 – Drenge (årgang 2012)

Vores U12 hold er et turneringshold hvor der er mulighed for at komme ud med sine holdkammerater og spille kamp. Der er plads til nye kammerater på holdet så kom forbi til en træning og se om det er noget for dit barn. Vi træner i forårs & efterårs sæsonen udendørs Tirsdag & Torsdag kl. 17.00-18.00 og fra uge 43 er der træning indendørs Torsdage kl. 17.30-18.30.

Træner Teamet i TBIF

U6 – Per Hammer-Bjerre, 29471183 & Mette Vorre Holst (Pt på barsel) & Jesper Kjær-Appelt, 42921558

U11 & U12 – Lars Jensen, 20945792 & Rasmus Møller, 42186667 & Jesper Kjær-Appelt, 42921558

Kamp fordeler & Frivillig/træner kontakt Jesper Kjær-Appelt, send gerne en mail på: jesper.kjaer@hotmail.com

Bestyrelses kontakt – Lars Jensen & Jesper Kjær-Appelt

TBIF fodbold